dinsdag 29 september 2020

Dinsdag, 29 september 2020

 Ochtendstond heeft goud in de mond en geslapen als een roosje. Dat waren de spreekwoorden respectievelijk voor onze meisjes en onze jongens. 

We waren allemaal om 8u klaar voor een lekker ontbijt en we waren allemaal lekker op tijd doordat we gewekt waren door onze plaatselijke poetsvrouwen maRia en mariAns.

Het werd vandaag een echte sportdag:

- een stadswandeling naar Spa met behulp van Ipads

- klimmen op ons plaatselijk touwenparcours

- het Cluedospel met fauna en flora opdrachten, op zoek naar een "moordenaar"

's Morgens werden we in groepjes verdeeld en vanaf toen was er elke minuut actie. We hebben genoten en veel bijgeleerd. Bv de zus van juf Ria op de foto's stond van de fotozoektocht, leisteen gewoon in de grond groeit, het vervelend is dat je moet plassen tijdens het touwenparcours, ...

Om de dag af te sluiten was er een zaklampentocht. Alweer spanning en actie. Zeker toen meester Stijn bijna omver gelopen werd door een ree. Alle jongens en meisjes hadden echt veel durf en stapten stukken in het bos in het donker. Als teken van durf kregen ze allemaal een glowstick en dit gaf een prachtig zicht in het donkere bos. 

De leerlingen die liever spelletjes speelden bleven ondertussen in ons eigen gebouw. Wie is het ?, vier op een rij, schaken , lezen, ... voor ieder wat wils en natuurlijk zeer plezant !

Alweer een geslaagde dag. Op naar morgen en hopelijk genieten alle jongens en meisjes van een laaaaaaaange nachtrust ;)


2 opmerkingen:

  1. Laatste hele dag vandaag, dit vraagt om veeeeeel foto's...leuke herinneringen 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai weeral een super leuke dag! Geniet er nog van!

    BeantwoordenVerwijderen