maandag 28 september 2020

Maandag, 28 september 2020

 Maandagmorgen om 7.30u stonden de meesters en juffen van het 5de en 6de leerjaar klaar aan de bus op "de parking van de voetbal".

Vanaf dan was het wachten op de eerste leerlingen. Om 7.45u kwamen de eerste leerlingen ter plekke. Alles verliep zeer vlot en om 8.30u kon de bus vertrekken richting Spa.

Niets kon ons tegenhouden, zelfs "corona" niet. Eindelijk op weg naar de BOSklassen, spannend.

Tijdens de busreis konden we genieten van een leuke film en voor we het wisten kwamen we aan in Spa. Maar niet op ons domein, maar elke klas werd "gedropt" op een plaats in Spa. Met behulp van een kaart moest elk klas dan te voet het domein vinden. Dit was geen probleem en eenmaal op het domein gekomen kregen we een lekkere spaghetti.

Na deze maaltijd waren we klaar voor een stevige boswandeling naar de bron van Geronstère. Deze wandeling was gekruid met spelletjes en stukken over en door riviertjes.

Na de wandeling mochten we even vrij spelen binnen of buiten en na het avondeten was iedereen klaar om zijn talenten te laten zien tijdens "Wedden Dat !?". Zo zagen we heel wat kinderen die met hun tong hun neus konden raken of hun voet in hun nek leggen of papieren vliegertjes konden vouwen of muurzitten of...

Om 21u was het tijd om te genieten van een welverdiende nachtrust voor leerlingen en leerkrachten zodat we klaar zijn voor de volgende dag.  Hopelijk een dag met iets minder regen ;)
6 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit..jopelijk vandaag wat beter weer!!! Geniet er van allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's. Heel veel plezier allemaal. Hopelijk krijgen jullie snel iets minder regen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw leuke foto's!! Ze beleven daar sowieso een super leuke tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke foto's! bedankt, veel plezier allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat jullie foto's plaatsen op deze blog... ziet er super tof uit... veel plezier.. in Hoogstraten geen regen vandaag, hopelijk bij jullie ook niet !

  BeantwoordenVerwijderen